Aethon, hoofdkantoor, Rijswijk, taxipersoneel, uitzendbureau, detacheerder

Aethon blijft groeien en wint vierde FD Gazelle Award

Na FD Gazelle 2013, 2014 en 2015 mag uitzender en detacheerder Aethon zich nu ook ‘FD Gazelle 2016’ noemen. Aethon, dat zich met haar dienstverlening richt op de publieke sector en de zorg, krijgt de award op 22 november aanstaande uitgereikt.  Het bedrijf is onder meer actief in het uitzenden en detacheren van taxichauffeurs.

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die in omzet met meer dan 20 procent per jaar groeien. Aethon zag haar omzet in de afgelopen jaren met gemiddeld 40 procent per jaar groeien en bedient inmiddels, naast de zorgmobiliteitsmarkt, meer dan 200 gemeenten, 70 zorgorganisaties en 70 woningcorporaties.

Verdere groei

“Het maakt me trots om te zien dat we die bijzondere groeicurve van de afgelopen jaren vasthouden. We horen niet eenmalig maar blijvend bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland”, aldus Casper Bannet, directeur en oprichter van Aethon. “Ons concept van het ad hoc kunnen matchen van energieke, hoogopgeleide en door ons op maat getrainde medewerkers onderscheidt ons van de generieke aanbieders in onze markten.”

Lennard van Vloten, mededirecteur, voegt toe: “Door de verdere groei van onder andere onze detacheringsdienstverlening voorzien wij ook voor 2016 en 2017 een vergelijkbare omzetstijging. We verbinden onze medewerkers, op verzoek van onze opdrachtgevers, ook steeds vaker aan uitdagende langer lopende opdrachten en goede vaste banen. Opdrachtgevers zijn daarmee verzekerd van continuïteit en een duurzame instroom van jonge, energieke en hoogopgeleide professionals.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Aethon blijft groeien en wint vierde FD Gazelle Award | TaxiPro
Aethon, hoofdkantoor, Rijswijk, taxipersoneel, uitzendbureau, detacheerder

Aethon blijft groeien en wint vierde FD Gazelle Award

Na FD Gazelle 2013, 2014 en 2015 mag uitzender en detacheerder Aethon zich nu ook ‘FD Gazelle 2016’ noemen. Aethon, dat zich met haar dienstverlening richt op de publieke sector en de zorg, krijgt de award op 22 november aanstaande uitgereikt.  Het bedrijf is onder meer actief in het uitzenden en detacheren van taxichauffeurs.

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die in omzet met meer dan 20 procent per jaar groeien. Aethon zag haar omzet in de afgelopen jaren met gemiddeld 40 procent per jaar groeien en bedient inmiddels, naast de zorgmobiliteitsmarkt, meer dan 200 gemeenten, 70 zorgorganisaties en 70 woningcorporaties.

Verdere groei

“Het maakt me trots om te zien dat we die bijzondere groeicurve van de afgelopen jaren vasthouden. We horen niet eenmalig maar blijvend bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland”, aldus Casper Bannet, directeur en oprichter van Aethon. “Ons concept van het ad hoc kunnen matchen van energieke, hoogopgeleide en door ons op maat getrainde medewerkers onderscheidt ons van de generieke aanbieders in onze markten.”

Lennard van Vloten, mededirecteur, voegt toe: “Door de verdere groei van onder andere onze detacheringsdienstverlening voorzien wij ook voor 2016 en 2017 een vergelijkbare omzetstijging. We verbinden onze medewerkers, op verzoek van onze opdrachtgevers, ook steeds vaker aan uitdagende langer lopende opdrachten en goede vaste banen. Opdrachtgevers zijn daarmee verzekerd van continuïteit en een duurzame instroom van jonge, energieke en hoogopgeleide professionals.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.