Hoogenboom

Geen doorstart voor Taxi Hoogenboom

Bron: taxi Hoogenboom

Er was nog hoop op een doorstart van het failliete Taxi Hoogenboom uit Bodegraven, maar uiteindelijk is het daar niet van gekomen. De activiteiten van het bedrijf worden de komende weken afgebouwd.

Taxi Hoogenboom werd op 15 november jongstleden failliet verklaard. Dat kwam vooral door het verliezen van een aantal aanbestedingen en een relatief hoog ziekteverzuim, zo liet het bestuur van de vennootschap weten aan curator mr. Jan Dorrepaal. Op het moment dat het bankroet werd uitgesproken waren er 56 mensen bij het vervoersbedrijf in dienst. Zij bleven in de weken daarna werken om de kans op een doorstart zo groot mogelijk te maken.

Laatste werkdag

Dorrepaal laat nu weten dat het niet is gelukt om de gewenste doorstart te realiseren. “De flinterdunne marges in de taxiwereld zijn daaraan mede debet. We gaan de activiteiten nu dan ook gecontroleerd beëindigen, met als laatste werkdag uiterlijk 23 december aanstaande. Dit om het vervoer van zieken, leerlingen, et cetera niet onnodig te bemoeilijken. Opdrachtgevers hebben dan nog de mogelijkheid het vervoer elders vervoer onder te brengen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.