Hendriks Taxi Services neemt Taxi de Hart over

Taxi de Hart uit Vlijmen is overgenomen door Hendriks Taxi Services uit Den Bosch. Beide ondernemingen hebben veel met elkaar gemeen. Waar Hendriks met de overname zijn marktpositie verstevigt, betekent deze stap voor Taxi de Hart een waarborging van de continuïteit.

Er werken 35 mensen voor Hendriks, dat een wagenpark van achttien voertuigen heeft. Het overgenomen bedrijf heeft vijftien medewerkers en acht taxivoertuigen. Beide ondernemingen zijn in Den Bosch en omgeving actief in onder meer het zittend ziekenvervoer en het vervoer van leerlingen van en naar de buitenschoolse opvang. Daarnaast houden Hendriks en De Hart zich allebei bezig met luchthavenvervoer, zakelijk vervoer en particulier vervoer. Omdat de krachten nu gebundeld zijn, is de grootste luchthavenvervoerder van Noord-Brabant en Gelderland ontstaan stelt René Hendriks.

Naadloze aansluiting

“Hendriks Taxi Services behoort tot de voordeligste luchthavenvervoerders in Nederland. Hiervan kunnen klanten van Taxi de Hart natuurlijk alleen maar profiteren”, legt Hendriks uit. Voor medewerkers en klanten verandert er niets, zo benadrukt hij. “De activiteiten en service, maar ook de vervoersgebieden van Taxi de Hart sluiten naadloos aan bij die van Hendriks Taxi Services.”

Het was en is voor mij duidelijk dat de bedrijfsomvang van Hendriks Taxi Services verder moet doorgroeien om een concurrerend aanbod van vervoersdiensten te kunnen blijven bieden. Het samenvoegen van twee gelijksoortige activiteiten is dan een logische stap. Voor mij is het daarbij heel belangrijk dat voor onze huidige medewerkers en onze trouwe klanten er na de integratie van de activiteiten weinig of niets verandert. Ikzelf zal er, zeker in het begin, op toezien dat deze integratie geruisloos verloopt. Zo zullen telefoonnummers, faxnummers, e-mail en internetadressen van Taxi de Hart blijven zoals deze waren”.

Regiotaxi

De taxi-bedrijven die nu samen verder gaan, waren al geen onbekenden van elkaar. Beiden zijn aangesloten bij De Vier Gewesten. Er zijn vervoerscontracten met Zilveren Kruis Achmea en met diverse instellingen voor buitenschoolse opvang in de regio. Daarnaast wordt de regiotaxi in Rivierenland, sinds kort onder de vlag van Versis, verzorgd, en zijn er contracten met diverse reisbureaus in verband met het luchthavenvervoer. Alle diensten worden door Hendriks verzorgd met de merknamen A2 Taxi, Taxicentrale in ’t Groen en Taxi de Hart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Hendriks Taxi Services neemt Taxi de Hart over”

Jeroen van Amstel|12.01.17|13:00

“De grootste luchthavenvervoerder van Noord Brabant en Gelderland”….volgens mij is Hendriks niet helemaal op de hoogte vh aantal bedrijven in deze provincies die zich hiermee bezighouden en een veelvoud aan auto’s op de weg hebben, desondanks wens ik ze veel succes

Hendriks Taxi Services neemt Taxi de Hart over | TaxiPro

Hendriks Taxi Services neemt Taxi de Hart over

Taxi de Hart uit Vlijmen is overgenomen door Hendriks Taxi Services uit Den Bosch. Beide ondernemingen hebben veel met elkaar gemeen. Waar Hendriks met de overname zijn marktpositie verstevigt, betekent deze stap voor Taxi de Hart een waarborging van de continuïteit.

Er werken 35 mensen voor Hendriks, dat een wagenpark van achttien voertuigen heeft. Het overgenomen bedrijf heeft vijftien medewerkers en acht taxivoertuigen. Beide ondernemingen zijn in Den Bosch en omgeving actief in onder meer het zittend ziekenvervoer en het vervoer van leerlingen van en naar de buitenschoolse opvang. Daarnaast houden Hendriks en De Hart zich allebei bezig met luchthavenvervoer, zakelijk vervoer en particulier vervoer. Omdat de krachten nu gebundeld zijn, is de grootste luchthavenvervoerder van Noord-Brabant en Gelderland ontstaan stelt René Hendriks.

Naadloze aansluiting

“Hendriks Taxi Services behoort tot de voordeligste luchthavenvervoerders in Nederland. Hiervan kunnen klanten van Taxi de Hart natuurlijk alleen maar profiteren”, legt Hendriks uit. Voor medewerkers en klanten verandert er niets, zo benadrukt hij. “De activiteiten en service, maar ook de vervoersgebieden van Taxi de Hart sluiten naadloos aan bij die van Hendriks Taxi Services.”

Het was en is voor mij duidelijk dat de bedrijfsomvang van Hendriks Taxi Services verder moet doorgroeien om een concurrerend aanbod van vervoersdiensten te kunnen blijven bieden. Het samenvoegen van twee gelijksoortige activiteiten is dan een logische stap. Voor mij is het daarbij heel belangrijk dat voor onze huidige medewerkers en onze trouwe klanten er na de integratie van de activiteiten weinig of niets verandert. Ikzelf zal er, zeker in het begin, op toezien dat deze integratie geruisloos verloopt. Zo zullen telefoonnummers, faxnummers, e-mail en internetadressen van Taxi de Hart blijven zoals deze waren”.

Regiotaxi

De taxi-bedrijven die nu samen verder gaan, waren al geen onbekenden van elkaar. Beiden zijn aangesloten bij De Vier Gewesten. Er zijn vervoerscontracten met Zilveren Kruis Achmea en met diverse instellingen voor buitenschoolse opvang in de regio. Daarnaast wordt de regiotaxi in Rivierenland, sinds kort onder de vlag van Versis, verzorgd, en zijn er contracten met diverse reisbureaus in verband met het luchthavenvervoer. Alle diensten worden door Hendriks verzorgd met de merknamen A2 Taxi, Taxicentrale in ’t Groen en Taxi de Hart.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Hendriks Taxi Services neemt Taxi de Hart over”

Jeroen van Amstel|12.01.17|13:00

“De grootste luchthavenvervoerder van Noord Brabant en Gelderland”….volgens mij is Hendriks niet helemaal op de hoogte vh aantal bedrijven in deze provincies die zich hiermee bezighouden en een veelvoud aan auto’s op de weg hebben, desondanks wens ik ze veel succes