Jaarevent KNV Taxi 2016 2

Jaarevent KNV Taxi op 31 mei in Utrecht

Ook in 2017 verzorgt Koninklijk Nederlands Vervoer het Jaarevent Taxi; ditmaal op 31 mei. Tijdens dit evenement worden de belangrijkste ontwikkelingen in de taxibranche van het afgelopen jaar besproken. Net als in voorgaande jaren wordt de bijeenkomst gehouden bij Mercedes-Benz in Utrecht.  

Het wordt de vierde keer dat KNV zijn Jaarevent Taxi houdt teneinde de achterban te ontmoeten en bij te praten over belangrijke ontwikkelingen in de branche. Ook ditmaal zal KNV-voorzitter Bertho Eckhardt de bijeenkomst openen. Bij die gelegenheid laat gastbedrijf Mercedes-Benz het belangrijkste nieuws over producten en diensten van de laatste tijd de revue passeren.

Wmo-vervoer

Vervolgens komen diverse sprekers aan bod. Als eerste is dat Wim van Tilburg van CROW, een onafhankelijke kennisorganisatie op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte en verkeer en vervoer. Van Tilburg zal spreken over de ontwikkelingen in het contractvervoer en waar CROW zich zoal mee bezighoudt. Vervolgens komt Sjoukje van der Horst aan het woord over het wmo-vervoer in Heerenveen.

Dorothé Wennendonk zal namens Connexxion spreken over de integratie van openbaar vervoer en taxivervoer. Welke stappen worden er op dit vlak gezet. Daarna komt Ruud Zandvliet aan het woord, mede-oprichter van Taxi Electric in Amsterdam. Hij zal praten over de verduurzaming van de taxivloot en het verloop van het gemeentelijke taxibeleid in de consumentenmarkt. De afsluitende spreker is Martijn Aslander, stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van Nooit Af.

Inschrijven

Het Jaarevent KNV Taxi vindt op 31 mei plaats bij Mercedes-Benz in Utrecht, aan de Van Deventerlaan 50. Ontvangst is vanaf 13.30 uur, waarna het programma om 14.30 uur begint en rond 17.00 uur is afgelopen. Aansluitend vindt er een borrel plaats. Inschrijven kan via de site van KNV.

Lees ook het verslag van het KNV Jaarevent Taxi 2016. Destijds werden onder meer het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit en het modelbestek voor doelgroepenvervoer aangekondigd.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro. Hij schrijft ook voor diverse andere titels van ProMedia op het gebied van mobiliteit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.