E-klasse

Voordeel op taxi-modellen Mercedes-Benz

Mercedes-Benz komt met een aantal aantrekkelijke taxi-acties voor de E-Klasse, Citan Tourer, Vito Tourer en V-Klasse. Het automerk wil daarmee zijn positie als solide partner van taxibedrijven nog verder uitbouwen.

E-Klasse Limousine Taxi Edition

Voor de luxueuze E-Klasse introduceert Mercedes-Benz nu een extra compleet uitgeruste Taxi Edition. Met de E 200 d Limousine en Estate als basis beschikt de E-Klasse Taxi Edition standaard over een 9G-TRONIC automatische transmissie en een uitgebreide standaarduitrusting. Hiertoe behoren onder meer het zitcomfortpakket met verstelbare zittingdiepte en lendensteun, high-performance led-koplampen, full-map navigatie, parkeerassistent en achteruitrijcamera, stoelverwarming en taxivoorbereiding. Het ondernemersvoordeel op deze uitrusting loopt op tot 5.000 euro.

De E-Klasse Limousine Taxi Edition is er vanaf € 36.995, de E-Klasse Estate Taxi Edition vanaf € 39.995. Deze prijzen zijn exclusief BTW en BPM. De E-Klasse Taxi Edition is nu ook extra aantrekkelijk te financieren dankzij het tijdelijke aanbod van 3,99% inclusief twee jaar gratis SterGarantie. Daarmee is de Taxi Edition er al vanaf € 578 per maand (op basis van Netto Financial Lease).

Citan Tourer

Binnen de taxirange van Mercedes-Benz is de Citan Tourer het model dat compact van buiten en ruim van binnen is. De Citan Tourer wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit en veiligheid dankzij ADAPTIVE ESP en de goede wegligging die Mercedes-Benz typeert. In deze klasse noteert de Citan Tourer bovendien de laagste verbruiks- en CO2-waarden. De Mercedes-Benz Citan Tourer in taxi-uitvoering, inclusief airconditioning en radio, is er al vanaf € 16.490 (exclusief BTW/BPM) of € 166 per maand (netto financial lease) op basis van 3,9% rente.

Vito Tourer en V-Klasse

Voor de Bestelauto van het Jaar 2016 en 2017 – de comfortabele en ruime Vito Tourer – en de V-Klasse heeft Mercedes-Benz eveneens een aantrekkelijk financieringsaanbod. Op basis van een rentetarief van 3,9% is de Vito Tourer 109 CDI BASE XL inclusief airconditioning en radio nu al te rijden vanaf € 305 per maand. De V-Klasse is er gebaseerd op hetzelfde financieringsaanbod al vanaf € 402 per maand. Tijdelijk biedt Mercedes-Benz voor beide modellen bovendien twee jaar aanvullende SterGarantie voor slechts € 400 extra (normaal € 1.080). Eveneens extra voordelig: een WA/casco taxiverzekering vanaf € 150 euro per maand (V-Klasse: € 225 per maand) voor het eerste jaar inclusief unieke standaard nieuwwaarderegeling voor de duur van twaalf maanden.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur bij ProMedia, de uitgeverij van TaxiPro.

1 reactie op “Voordeel op taxi-modellen Mercedes-Benz”

Danny Kastelijn|24.05.17|19:53

40.000 euro voor wat eigenlijk gewoon een trage, kale E-Klasse Estate is (die uitvoering is echt niet bepaal luxe). Ik vind het belachelijk veel geld.