Korton nieuw logo

Korton presenteert zijn nieuwe gezicht op Taxi Expo

Bron: Korton

Korton gooit het over een heel andere boeg en wisselt zijn vertrouwde blauwe logo in voor een geheel nieuwe uitstraling. Ook de namen van de producten en diensten zijn aangepast. Korton presenteert zijn nieuwe huisstijl op stand 2.401 van Taxi Expo, aanstaande donderdag in Expo Houten. Daar zal op uitnodiging van Korton ook mobiliteitsdeskundige Carlo van de Weijer spreken over MaaS als game changer voor de taxibranche.

Voor Korton is 2017 een bewogen jaar, onder meer omdat de onderneming zijn twintigjarig bestaan viert. In twee decennia heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een voorname softwareleverancier voor de vervoersbranche, met onder meer agendapakket WinTax en online platform WinTOP. Korton is bovendien zeer nadrukkelijk bezig met Mobility as a Service en de mogelijkheden die dit biedt voor de taxisector.

Helder en eenduidig

De nieuwe uitstraling past, samen met de hernoemde producten en diensten, beter bij de toekomstvisies en innovaties op het gebied van MaaS en andere thema’s. De producten en diensten hebben meer heldere en eenduidige namen gekregen. Alle aanpassingen zijn gedaan vanuit de nieuwe kernwaarden vooruitstrevend, moedig en helder en zullen worden gepresenteerd tijdens Taxi Expo 2017.

Om het belang van MaaS te onderstrepen zal Carlo van de Weijer op uitnodiging van Korton een workshop over dit onderwerp verzorgen. Als directeur van het Strategic Area Smart Mobility van de TU Eindhoven spreekt Van de Weijer over de kansen en mogelijkheden van Mobility as a Service voor Nederlandse taxibedrijven, vervoersregisseurs en opdrachtgevers. Hij zal onder meer spreken over de vele veranderingen die mobiliteit zal doormaken, maar ook hoe je je kunt voorbereiden op wat komen gaat.

MaaS-ontwikkelingen

Taxibedrijven zijn volgens Van de Weijer juist in staat om vraag en aanbod goed op elkaar aan te laten sluiten en de juiste routes uit te zetten. Daarmee staan ze in zijn ogen in de basis aan de goede kant van de MaaS-ontwikkelingen die komen gaan. Van de Weijer spreekt vanaf 15.30 uur tijdens Taxi Expo 2017, op donderdag 12 oktober in Expo Houten. Deelname aan beurs en workshops is voor de taxibranche gratis, dus meld je aan en kies meteen de workshops die jij wilt bijwonen.

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.