Taxi Expo 2017 is begonnen

Taxi Expo 2017 is begonnen. Van 10.00 tot 18.00 is Expo Houten vandaag het decor van een vakbeurs, het Congres Contractvervoer, de Proefrit Experience en meer.

De zesde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer vindt plaats tijdens Taxi Expo 2017 en is compleet vernieuwd qua opzet. Er zullen niet alleen plenaire sessies plaatsvinden, maar ook parallelle verdieping-sessies. Deze parallel-sessies bieden ruimte voor de taxibranche en opdrachtgevers van doelgroepenvervoer om direct met elkaar in gesprek te gaan over ontwikkelingen en concrete aanbestedingen in de branche.

De vakbeurs op Taxi Expo is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor de hele taxibranche. Ook kun je hier alle nieuwste innovaties en ontwikkelingen bekijken. Bekijk het overzicht met exposanten.

Workshops en proefritten

Taxi Expo 2017 is hét kennis-event voor de taxisector. Er worden diverse workshops georganiseerd die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel. Tijdens deze workshops wordt er actief kennis uitgewisseld. Hiervoor zijn diverse workshopzalen beschikbaar. Bekijk het overzicht workshops.

Bezoekers van Taxi Expo 2017 kunnen op een leuke en actieve manier zelf ervaren hoe de allernieuwste taximodellen rijden op het Proefrit Center. Hier kunnen bezoekers die hun rijbewijs bij zich hebben actief proefritten maken met nieuwe potentiële taximodellen. Bekijk het overzicht van aanwezige merken.

Taxi Expo 2017 wordt afgesloten met een netwerkborrel, de uitreiking van de Taxi Innovatie Prijs en het Taxi Expo netwerkdiner.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Expo 2017 is begonnen | TaxiPro

Taxi Expo 2017 is begonnen

Taxi Expo 2017 is begonnen. Van 10.00 tot 18.00 is Expo Houten vandaag het decor van een vakbeurs, het Congres Contractvervoer, de Proefrit Experience en meer.

De zesde editie van het Nationaal Congres Contractvervoer vindt plaats tijdens Taxi Expo 2017 en is compleet vernieuwd qua opzet. Er zullen niet alleen plenaire sessies plaatsvinden, maar ook parallelle verdieping-sessies. Deze parallel-sessies bieden ruimte voor de taxibranche en opdrachtgevers van doelgroepenvervoer om direct met elkaar in gesprek te gaan over ontwikkelingen en concrete aanbestedingen in de branche.

De vakbeurs op Taxi Expo is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor de hele taxibranche. Ook kun je hier alle nieuwste innovaties en ontwikkelingen bekijken. Bekijk het overzicht met exposanten.

Workshops en proefritten

Taxi Expo 2017 is hét kennis-event voor de taxisector. Er worden diverse workshops georganiseerd die interessant zijn voor taxi-ondernemers met of zonder personeel. Tijdens deze workshops wordt er actief kennis uitgewisseld. Hiervoor zijn diverse workshopzalen beschikbaar. Bekijk het overzicht workshops.

Bezoekers van Taxi Expo 2017 kunnen op een leuke en actieve manier zelf ervaren hoe de allernieuwste taximodellen rijden op het Proefrit Center. Hier kunnen bezoekers die hun rijbewijs bij zich hebben actief proefritten maken met nieuwe potentiële taximodellen. Bekijk het overzicht van aanwezige merken.

Taxi Expo 2017 wordt afgesloten met een netwerkborrel, de uitreiking van de Taxi Innovatie Prijs en het Taxi Expo netwerkdiner.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.