Munckhof

Munckhof voor achtste jaar op rij Best Managed Company

Vervoersbedrijf Munckhof is in 2017 voor het achtste jaar op rij door Deloitte uitgeroepen tot één van de best geleide bedrijven van Nederland. In totaal werden er 51 ondernemingen tot Best Managed Company uitgeroepen tijdens de tiende editie van deze wedstrijd.

Sinds 2007 onderzoekt en benoemt Deloitte de best geleide bedrijven van Nederland in het midden- en grootbedrijf. Ze worden beoordeeld op onder meer strategie, cultuur, beleidsvorming en IT. De analyse van de deelnemende bedrijven is gebaseerd op het Business Maturity Model, dat Deliotte samen met de Universiteit van Utrecht heeft ontwikkeld. Deze scan geeft vooral een beeld van de mate waarin een bedrijfsvoering volwassen is. Voor het bedrijf in kwestie levert de analyse inzicht in de sterke punten en verbetermogelijkheden op.

Goede score voor bedrijfsstrategie

Munckhof en slechts tien andere bedrijven zijn al zeven jaar of meer op rij uitgeroepen tot BMC. Daarmee hebben onder meer Afas Software, Independer en Duyvis de platinum-status bereikt. In de beoordeling heeft Munckhof op diverse onderdelen hoog gescoord. Tom Roefs, algemeen directeur: “We hebben een uitgebreid rapport ontvangen van Deloitte waarin een toelichting gegeven wordt op de audit. Hieruit blijkt dat we met name hoog scoren op onze bedrijfsstrategie en dat wij in onze strategische plannen veel oog hebben voor maatschappelijke, politieke en bestuurlijke ontwikkelingen.”

Kameleon

“Zowel in onze taxi- en touringcardivisie als in onze traveldivisie zie je dat de vraag van onze relaties verandert. Dat vraagt erom dat wij als organisatie ook veranderen en anticiperen op deze ontwikkelingen. Onze organisatie kenmerkt zich hierin. We zien Munckhof als een kameleon die zich continu aanpast aan de vragen, eisen en wensen van onze relaties. We onderscheiden ons door deze denkwijze en zijn erg blij dat Deloitte dit erkent door ons opnieuw te kwalificeren als Best Managed Company”, aldus Roefs.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro. Hij schrijft ook voor diverse andere titels van ProMedia op het gebied van mobiliteit.

1 reactie op “Munckhof voor achtste jaar op rij Best Managed Company”

Cor Sarton|22.02.18|14:11

Misschien kan Munckhof reageren als je ze 2 x gemailt hebt. Wel zeggen dat ze bericht terug sturen. Tot op heden nog geen respons gekregen Misschien komt het nog. Gr Cor Sarton Purmerend

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.