Daklicht

Taxi Bakker stopt na ruim veertig jaar

Taxi Bakker uit Barendrecht stopt per 31 juli aanstaande met al haar vervoersactiviteiten. De eigenaren zien door allerlei ontwikkelingen in de markt voor personenvervoer onvoldoende perspectief voor het familiebedrijf.

Taxi Bakker werd in 1976 opgericht. Over twee maanden, op dinsdag 31 juli, gaan de taxi’s van het bedrijf voor het laatst de weg op.

“Al die jaren hebben alle medewerkers van Taxi Bakker er met plezier en aandacht voor gezorgd dat de klanten veilig, tijdig en comfortabel naar hun bestemming werden gebracht. Door een steeds verder afnemende vervoersvraag, de toenemende concurrentie en grote technologische veranderingen in de taxibranche is er geen toekomstperspectief voor een familiebedrijf, waar kwaliteit en service nog voorop staan”, leggen de eigenaren hun besluit uit.

Nog volop in bedrijf

Het bedrijf grijpt de gelegenheid ook aan om al zijn relaties te bedanken voor de jarenlange en goede samenwerking. “Tot en met 31 juli zijn we nog volop in bedrijf. Daarnaast zullen we de komende maanden onze werkzaamheden definitief afronden.” Taxi Bakker houdt zich bezig met een brede waaier aan personenvervoer, waaronder het vervoer van leerlingen, rolstoelgebruikers, luchthavenreizigers en VIP’s.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

1 reactie op “Taxi Bakker stopt na ruim veertig jaar”

Peter Klercq|22.06.18|19:56

Er er zijn overname partijen, of wensen de eigenaren geen verdere toekomst voor wat ze hebben opgebouwd.