Leaseauto Testdag en ADAS Congres 2018

Op het buitenterrein van Autotron Rosmalen tonen verschillende automerken op donderdag 20 september hun meest interessante zakelijke modellen tijdens de Leaseauto Testdag. Daarbij is het ook mogelijk om testritten te maken in modellen van verschillende automerken. Tegelijk vindt het ADAS Congres plaats, waarin dieper wordt ingegaan op de mogelijkheden van systemen voor rijassistentie.

Wagenparkbeheerders, zakelijke rijders en andere geïnteresseerden kunnen tijdens de Leaseauto Testdag uitgebreid auto’s bekijken én natuurlijk zelf testen. Volkswagen, Seat, Renault, Audi en Skoda zijn in elk geval van de partij. De komende tijd wordt dat aanbod nog uitgebreid met andere merken. Er staat voor de zakelijke rijder verder een boeiend congres op het programma waarin onderwerpen als autobelastingen, bijtelling, autoregelingen en leasing centraal staan.

Rijsassistentie

Op dezelfde dag en locatie vindt ook de eerste editie van het ADAS Congres plaats. ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems als parkeerhulp, adaptive cruise control, op de juiste rijbaan blijven en inspelen op verkeersinformatie. Zijn deze systemen de voorbode van de zelfrijdende auto? En welke invloed hebben ze op de verkeersveiligheid? Op deze en andere vragen speelt het congres in.

Het ADAS Congres is erg interessant voor iedereen bij de (landelijke of regionale) overheid die belast is met verkeer, verkeersveiligheid, weginrichting en verkeers- en mobiliteitsmanagement. Maar ook voor autofabrikanten en -dealers, toeleveranciers, app-ontwikkelaars en trendwatchers is deze dag zeer nuttig en interessant.

Aanmelden

Op de pagina’s van de Leaseauto Testdag en het ADAS Congres vindt u meer informatie over beide evenementen. Vervolgens kunt u zich hier aanmelden voor deelname.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro en hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.