BP opent nieuw tankstation aan A73

Aan de A73 ter hoogte van Roermond heeft BP deze week zijn volledig nieuwe tankstation geopend. Op deze locatie, Spik genaamd, kan zeven dagen per week en 24 uur per dag worden getankt. 

Het station heeft zes pompeilanden met in totaal acht opstelplaatsen waar vuilverwijderende BP-brandstoffen met Active technologie worden aangeboden. Het gaat om zowel reguliere brandstof als BP Ultimate benzine en diesel, alsmede LPG. Op de locatie is tevens de nieuwe generatie Wild Bean Cafe aanwezig, met een opgefriste uitstraling en inrichting. De nadruk op vers bereide etenswaren voor de klanten is niet veranderd, zo belooft BP.

Zo kunnen klanten in het Wild Bean Cafe terecht voor verschillende soorten belegde broodjes en luxe sandwiches. Een kop koffie in semi-baristastijl, met keuze uit diverse soorten opgeschuimde melk, kan worden gecombineerd met zoete en hartige bakkerijproducten. Een open koeling biedt ruimte aan voorverpakte producten onder eigen label. Het gaat dan om sappen, salades, vers fruit en smoothies, maar ook om verse yoghurt met fruit of granola.

Besparingsmogelijkheden

In de warmhoudkast vinden klanten het vertrouwde snackassortiment. De consumpties kunnen staand worden genoten, maar ook rustig zittend genuttigd worden. Het Wild Bean Cafe is door de week geopend van 06.00 uur tot 19.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 16.00 uur. 

Bij het ontwerp en de bouw van het nieuwe BP-tankstation is rekening gehouden met besparingsmogelijkheden, onder meer op het gebied van energie. Daaronder zijn LED-verlichting en een geïntegreerd koel- en verwarmingssysteem. Het station werd gezamenlijk ontworpen met ingenieursbureau Contrall uit Apeldoorn. De Antea Group trad op als hoofdaannemer.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

2 reacties op “BP opent nieuw tankstation aan A73”

Sjeng Knuur|08.12.18|13:36

Alleen voor een normale Beroeps/Taxi chauffeur is het toch vrijwel altijd duur in deze shops na onderzoek ..

Arie Op Safari|13.12.18|22:28

lekker op de toekomst voorbereid,… geen oplaadstation voor elektrische rijders, dom !