Daklicht

TaxiPro-enquête: hoe nu verder met taxiverzekeringen?

Taxiverzekeringen worden in 2019 in veel gevallen opnieuw duurder. Ook maken de overgebleven verzekeraars hun voorwaarden vaak weer wat strenger. TaxiPro vraagt uw medewerking aan een korte enquête over dit onderwerp.

Zoals TaxiPro onlangs al berichtte wordt het in 2019 weer duurder en lastiger om taxi’s verzekerd te krijgen. Niet iedereen merkt hier in gelijke mate iets van. Daarom moet de enquête duidelijk maken wat taxiondernemers concreet merken van de duurdere verzekeringen en hoe zij hier mee omgaan. U kunt de enquête hier anoniem invullen. De resultaten en reacties worden later deze week verwerkt in een artikel op TaxiPro.

Lees ook: Taxi verzekeren wordt nóg lastiger en duurder

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.