Tankstation BP

BP breidt netwerk tankstations uit

Bron: nieuwsbericht BP

BP heeft de afgelopen tijd diverse nieuwe tankstations toegevoegd aan zijn netwerk in Nederland waar bedrijven en chauffeurs met een BP Tankpas terechtkunnen. Het gaat om locaties bij Nijmegen, Groningen en Den Haag.

In Afferden, tussen Nijmegen en Tiel aan de N322, werd begin dit jaar al een nieuw station geopend. In het voormalige tankstation van Texaco kunnen mensen terecht voor brandstoffen, eten, drinken en gratis wifi. Eveneens in de buurt van Nijmegen wordt binnenkort een nieuw BP-station geopend. BP Weurt biedt naast de mogelijkheid om te tanken, eten en drinken ook een carwash en een stofzuigplein.

Nieuwe formule

Ook nieuw is BP Wateringen, op korte afstand van zowel Den Haag en Delft als het Westland. Hier kan 24 uur per dag worden getankt. De locatie heeft tevens een Wild Bean Café – volgens de nieuwe formule dus met uitgebreid assortiment – en een carwash. Het station ligt aan de N211/E30 en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A4.

Sinds een aantal maanden heeft BP ook het tankstation met de naam Roode Til in zijn netwerk. Het gat hier om een voormalig Esso-station aan de rijksweg A7 bij het Groningse Scheemda. Ook hier kunnen vervoersbedrijven en hun chauffeurs voor alle brandstoffen, broodjes, autoproducten en meer. BP Tankpas-houders kunnen in Nederland ook terecht bij 366 stations van Texaco en 300 stations van Total.

BP is één van de tientallen exposanten op Taxi Expo 2019. Bekijk het complete aanbod van de beurs en meld je nu vast aan voor deelname op donderdag 10 oktober in Expo Houten.

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “BP breidt netwerk tankstations uit”

Ton Van Dalfsen|14.08.19|16:48

Ik heb tank kaarten van een andere maatschappij uit 1 van de golfstaten. Moet wel zeggen dat het goedkoper is en sinds ik bij die stations tank rijden mijn wagens zuiniger.