Taxi Expo 2017

Nog een week te gaan tot Taxi Expo 2019

Taxi Expo 2017

Over een week is het zo ver: dan vindt Taxi Expo 2019 plaats in Expo Houten. Het belooft op donderdag 10 oktober een drukbezochte en interessante dag te worden. Op het programma staan de vakbeurs met meer dan veertig exposanten, tien workshops en de Proefrit Experience. Op 10 oktober staat ook het Nationaal Congres Contractvervoer op het programma. De dag wordt afgesloten met een netwerkdiner en de uitreiking van de TaxiPro Awards.

Taxi Expo heeft voor de komende editie een flinke opfrisbeurt ondergaan. De beurs vindt plaats in een andere hal dan voorheen binnen Expo Houten, met twee cateringterrassen in plaats van één. Op de beurs, die geopend is van 09.00 tot 18.00 uur, zijn meer dan veertig bedrijven en organisaties te vinden met vernieuwende producten en diensten voor de taxisector.

Workshops

Ook de beide workshopruimtes zijn flink vernieuwd, zodat ze er niet alleen een stuk mooier uitzien maar ook beter afgesloten zijn van het rumoer van de beursvloer. Van 10.00 uur ’s ochtends tot 17.15 uur in de middag vinden er in totaal tien workshops plaats, verspreid over twee zalen. De sessies gaan over onder meer arbeidsrecht, levensreddend handelen in de taxi, uitstootvrij rijden met straattaxi’s én in het doelgroepenvervoer, duurzame inzetbaarheid van werknemers en nog veel meer. Nieuw is ook dat de testritten van de Proefrit Experience beginnen op de beursvloer zelf.

Congres en netwerkdiner

Tegelijk met de beurs vindt in de congreszaal van Expo Houten het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 plaats. In een compleet vernieuwde opzet worden vier thema’s verkend: regie- en mobiliteitscentrales, integratie van OV en doelgroepenvervoer, geleerde lessen en de toekomst van het doelgroepenvervoer. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deelname aan het congres. Dat geldt ook voor het netwerkdiner in Van der Valk Houten waarmee Taxi Expo 2019 wordt afgesloten. Hier worden ook de Taxi Innovatie Prijs en de TaxiPro Awards voor beste taxibedrijven uitgereikt.

Toegangskaart

Inmiddels hebben zich al meer dan duizend mensen aangemeld om op 10 oktober deel te nemen aan Taxi Expo. Het bijwonen van de beurs, deelnemen aan workshops en maken van testritten met taximodellen van bekende automerken is gratis voor iedereen die werkzaam is in de taxibranche. Het Congres Contractvervoer bijwonen kan alleen tegen betaling en ook voor het netwerkdiner wordt een kleine vergoeding gevraagd aan de deelnemers. Toegangskaarten voor de beurs en het congres kunnen nog worden aangevraagd. Bij de registratie kan de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nog een week te gaan tot Taxi Expo 2019 | TaxiPro
Taxi Expo 2017

Nog een week te gaan tot Taxi Expo 2019

Taxi Expo 2017

Over een week is het zo ver: dan vindt Taxi Expo 2019 plaats in Expo Houten. Het belooft op donderdag 10 oktober een drukbezochte en interessante dag te worden. Op het programma staan de vakbeurs met meer dan veertig exposanten, tien workshops en de Proefrit Experience. Op 10 oktober staat ook het Nationaal Congres Contractvervoer op het programma. De dag wordt afgesloten met een netwerkdiner en de uitreiking van de TaxiPro Awards.

Taxi Expo heeft voor de komende editie een flinke opfrisbeurt ondergaan. De beurs vindt plaats in een andere hal dan voorheen binnen Expo Houten, met twee cateringterrassen in plaats van één. Op de beurs, die geopend is van 09.00 tot 18.00 uur, zijn meer dan veertig bedrijven en organisaties te vinden met vernieuwende producten en diensten voor de taxisector.

Workshops

Ook de beide workshopruimtes zijn flink vernieuwd, zodat ze er niet alleen een stuk mooier uitzien maar ook beter afgesloten zijn van het rumoer van de beursvloer. Van 10.00 uur ’s ochtends tot 17.15 uur in de middag vinden er in totaal tien workshops plaats, verspreid over twee zalen. De sessies gaan over onder meer arbeidsrecht, levensreddend handelen in de taxi, uitstootvrij rijden met straattaxi’s én in het doelgroepenvervoer, duurzame inzetbaarheid van werknemers en nog veel meer. Nieuw is ook dat de testritten van de Proefrit Experience beginnen op de beursvloer zelf.

Congres en netwerkdiner

Tegelijk met de beurs vindt in de congreszaal van Expo Houten het Nationaal Congres Contractvervoer 2019 plaats. In een compleet vernieuwde opzet worden vier thema’s verkend: regie- en mobiliteitscentrales, integratie van OV en doelgroepenvervoer, geleerde lessen en de toekomst van het doelgroepenvervoer. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deelname aan het congres. Dat geldt ook voor het netwerkdiner in Van der Valk Houten waarmee Taxi Expo 2019 wordt afgesloten. Hier worden ook de Taxi Innovatie Prijs en de TaxiPro Awards voor beste taxibedrijven uitgereikt.

Toegangskaart

Inmiddels hebben zich al meer dan duizend mensen aangemeld om op 10 oktober deel te nemen aan Taxi Expo. Het bijwonen van de beurs, deelnemen aan workshops en maken van testritten met taximodellen van bekende automerken is gratis voor iedereen die werkzaam is in de taxibranche. Het Congres Contractvervoer bijwonen kan alleen tegen betaling en ook voor het netwerkdiner wordt een kleine vergoeding gevraagd aan de deelnemers. Toegangskaarten voor de beurs en het congres kunnen nog worden aangevraagd. Bij de registratie kan de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.