TaxiPro-uitgever wint vijfde keer op rij FD Gazellen Award

ProMedia Group, uitgever van vakbladen in de mobiliteitssector, waaronder TaxiPro, heeft voor het vijfde jaar op rij een FD Gazellen Award gewonnen. De award wordt uitgereikt aan bedrijven die hard groeien en voldoen aan diverse strenge prestatiecriteria.

ProMedia Group is in 2010 opgericht en groeit snel als uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren verkeer, mobiliteit, transport en logistiek. Met marktleidende titels zoals Nieuwsblad Transport, SpoorPro, TankPro, Schuttevaer en Automobiel Management worden dagelijks duizenden directeuren, managers, ondernemers en andere professionals op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Opsteker

Ook organiseert ProMedia Group hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen in de sectoren waarin zij actief is. Voorbeelden zijn het grote internationale railevenement RailTech Europe, Havendebat Rotterdam, het MaaS Congres, de Tankstation Vakbeurs en het Multimodaal Event.

Algemeen directeur Joan Blaas van ProMedia Group: “Dit is de vijfde keer dat we een FD Gazellen award winnen. Dat is mooi en vooral een opsteker voor onze mensen die zich vol overgave inzetten voor vakjournalistiek en spraakmakende conferenties en beurzen in de verkeer-, mobiliteit- en transportsector.”

Onderwerpen:

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.