Munckhof

CBS gaat door met Munckhof voor dienstreizen

Munckhof blijft de partij waarop het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een beroep doet voor het verzorgen van internationale dienstreizen en incidentele groepsreizen. Het gaat daarbij om een volledig pakket van adviseren, reserveren, boeken en factureren.

Het vervoerbedrijf met hoofdkantoor in Horst won opnieuw de aanbesteding voor deze opdracht. Dat betekent dat de samenwerking, die in 2016 van start ging, met tenminste twee jaar wordt verlengd. Daarna zijn er nog drie verlengingen van een jaar mogelijk. Voor deze klus werkt Munckhof met het vaste CBS Travel Team, dat alle reisaanvragen in behandeling neemt en advies op maat maakt. Daarnaast maakt de vervoerder reisrapportages die het CBS moeten helpen nog meer grip op hun zakenreizen te krijgen.

‘Groot compliment’

Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof, is blij dat de samenwerking een vervolg krijgt: “Het is een eer om wederom verkozen te zijn tot travel partner van CBS. Door in te spelen op de diversiteit van behoeften en wensen van de zowel de CBS organisatie als ook haar medewerkers ontzorgen wij ze volledig. Munckhof ondersteunt in het uitvoeren van het reisbesluit, bijvoorbeeld door het aanbieden van duurzame alternatieven. De verlenging is bovendien een groot compliment voor onze collega’s die zich dagelijks inzetten om een hoogwaardige service te bieden aan onze klanten.”

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.