Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Enquête: wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor de taxibranche?

Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

De taxibranche voelt de gevolgen van de maatregelen die tegen het coronavirus worden genomen. TaxiPro wil graag in kaart brengen hoe groot de gevolgen zijn en vraagt daarom haar lezers om een korte enquête in te vullen.

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op TaxiPro. Het invullen van het onderzoek duurt zo’n vijf minuten en er is veel ruimte om toelichting op antwoorden te geven. De resultaten kunnen helpen om ook aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de taxibranche speelt. Neem hier deel aan de enquête.

TaxiPro houdt een dossier bij van alle gevolgen en ontwikkelingen in de branche als gevolg van de coronacrisis.

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.