Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Enquête: wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor de taxibranche?

Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

De taxibranche voelt de gevolgen van de maatregelen die tegen het coronavirus worden genomen. TaxiPro wil graag in kaart brengen hoe groot de gevolgen zijn en vraagt daarom haar lezers om een korte enquête in te vullen.

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op TaxiPro. Het invullen van het onderzoek duurt zo’n vijf minuten en er is veel ruimte om toelichting op antwoorden te geven. De resultaten kunnen helpen om ook aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de taxibranche speelt. Neem hier deel aan de enquête.

TaxiPro houdt een dossier bij van alle gevolgen en ontwikkelingen in de branche als gevolg van de coronacrisis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Enquête: wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor de taxibranche? | TaxiPro
Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Enquête: wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor de taxibranche?

Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

De taxibranche voelt de gevolgen van de maatregelen die tegen het coronavirus worden genomen. TaxiPro wil graag in kaart brengen hoe groot de gevolgen zijn en vraagt daarom haar lezers om een korte enquête in te vullen.

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op TaxiPro. Het invullen van het onderzoek duurt zo’n vijf minuten en er is veel ruimte om toelichting op antwoorden te geven. De resultaten kunnen helpen om ook aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de taxibranche speelt. Neem hier deel aan de enquête.

TaxiPro houdt een dossier bij van alle gevolgen en ontwikkelingen in de branche als gevolg van de coronacrisis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.