Standplaats Rotterdam CS. Foto: Boomerang / Jan Kok

Vanaf 8 juni elke twee weken TaxiPro TV

TaxiPro begint op maandag 8 juni met tweewekelijkse nieuwsuitzendingen. Deze worden live uitgezonden via ons YouTube-kanaal, tussen 14.00 en 14.30 uur.

In de uitzending wordt het belangrijkste nieuws van de voorgaande dagen doorgenomen. Ook zullen er elke keer één of twee studiogasten aanwezig zijn waarmee dieper wordt ingegaan op actuele onderwerpen. In de eerste uitzending, op maandag 8 juni, praten we over de heropstart van het doelgroepenvervoer in de Drechtsteden nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld. Verder wordt ingegaan op de stand van zaken in de touringcarsector.

Live

De uitzendingen zijn voorlopig tweewekelijks en vinden plaats vanuit de professionele studio van TaxiPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 14.00 uur op het YouTube-kanaal van TaxiPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze nog eens bekeken kunnen worden.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.