Chauffeur met mondkapje

Terugkijken: aflevering 1 van TaxiPro TV

De eerste live-uitzending van TaxiPro TV vond op maandag 8 juni plaats. Inmiddels staat deze ook in zijn geheel op YouTube. Aan bod komen de herstart van het doelgroepenvervoer in de Drechtsteden en de uitdagingen waar het touringcarvervoer door de coronacrisis voor staat.

In de studio werd over deze onderwerpen gesproken met Rob Oosterbaan van Stroomlijn en Carlo Cahn van Busvervoer Nederland. Over het doelgroepenvervoer in de Drechtsteden werd ook een opgenomen video vertoond, maar door technische problemen lopen in de uitzending beeld en geluid niet synchroon. Daarom staat hieronder eerst de link naar de volledige uitzending en daaronder een aparte link naar het item waar beeld en geluid wel op elkaar aansluiten.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.