Taxibord

TaxiPro TV over het terugwinnen van de taxiklant

Foto: TaxiPro (VK)

De tweede aflevering van TaxiPro TV is vanaf maandag 22 juni om 14.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van TaxiPro. Deze aflevering gaat over hoe het vertrouwen van de taxiklant teruggewonnen kan worden nu er door de versoepeling van de coronamaatregelen steeds meer mag.

In de uitzending komen drie mensen aan het woord over dit thema. De eerste is Hedy Borreman, directeur van Taxi Centrale Amsterdam (TCA). Zij vertelt wat de coronacrisis voor gevolgen heeft voor de aangesloten taxichauffeurs en de organisatie van deze centrale. Jennifer Delano van DelanoPR vertelt als deskundige van buiten de taxisector wat bedrijven kunnen doen om positieve aandacht voor hun werkzaamheden te krijgen.

Taxiondernemers ondersteunen

André Jeursen van TX-Keur legt tot slot uit hoe de focus van deze organisatie door de coronacrisis is veranderd en wat er wordt gedaan om de taxiondernemers met het keurmerk te ondersteunen. TaxiPro TV wordt elke twee weken op maandag om 14.00 uur uitgezonden op het YouTube-kanaal van TaxiPro. De uitzendingen zijn daar uiteraard ook op een later moment te bekijken.

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.