Kijk nu TaxiPro TV over het terugwinnen van de taxiklant

Aflevering 2 van TaxiPro TV is nu te bekijken op YouTube. Hierin komen drie deskundigen aan het woord over de impact van de coronacrisis op de opstap- en bestelmarkt en het terugwinnen van de taxiklant.

In deze aflevering wordt eerst gesproken met Hedy Borreman, directeur van TCA. Zij vertelt wat de coronacrisis doet met deze grootste taxicentrale van Amsterdam en de vele honderden aangesloten taxichauffeurs. Vervolgens komt PR-professional Jennifer Delano aan het woord. Zij geeft tips en adviezen voor taxibedrijven om de klanten weer de taxi in te krijgen. Tot slot is er een interview met André Jeursen, die net voor de coronacrisis begon bij TX-Keur. Hij vertelt hoe door die crisis het roer omging bij de keurmerkorganisatie.

De tweede uitzending van TaxiPro is hieronder en op YouTube te bekijken. De volgende aflevering is op maandag 6 juli om 14.00 uur.

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.