Nieuwe aflevering TaxiPro TV op maandag 6 juli

De derde aflevering van TaxiPro TV wordt op maandag 6 juli uitgezonden op het YouTube-kanaal van TaxiPro. Te gast zijn dan Bertho Eckhardt van KNV en Gamis el Bouakili van TCS/SchipholTaxi. Daarnaast is er een video-item te zien dat is opgenomen bij Leo Ringelberg Touringcars.

In dat verslag legt het bedrijf uit wat er allemaal is gebeurd tijdens de coronacrisis en wat de perspectieven zijn nu er weer met volle bussen mag worden gereisd. Vanuit  TCS/SchipholTaxi kijkt Gamis el Bouakili terug op de afgelopen en komende tijd in de opstap- en bestelmarkt. Bertho Eckhardt zal dat namens KNV doen met betrekking tot het contractvervoer.

Live zien of terugkijken

De uitzending van TaxiPro TV is op maandag 6 juli om 14.00 uur rechtsreeks te zien op ons YouTube-kanaal, waarop je jezelf uiteraard ook kunt abonneren. Na afloop van de livestream blijft de video beschikbaar om op elke gewenst moment nog eens te bekijken. TaxiPro TV wordt om de twee weken op maandagmiddag om 14.00 uur uitgezonden; de volgende aflevering komt op 20 juli beschikbaar.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.