TaxiPro TV 17-08

Terugkijken: TaxiPro TV over gehalveerde tarieven en taxiverzekeringen

In de zesde aflevering van TaxiPro TV kwam Karim Padding van A9 Vervoer aan het woord over zijn besluit om de prijzen voor een taxirit voorlopig te halveren. Verder spraken we met Robert van Spanje van Diks Verzekeringen over de nog altijd zeer moeilijke markt voor taxiverzekeringen en gingen we op bezoek bij de HaarsGroep in Gorinchem, dat onlangs een ander taxibedrijf overnam.

De aflevering is in zijn geheel terug te zien op het YouTube-kanaal van TaxiPro. De volgende uitzending is op maandag 31 augustus om 14.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

3 reacties op “Terugkijken: TaxiPro TV over gehalveerde tarieven en taxiverzekeringen”

stefan j kooren|18.08.20|19:35

Wat een slecht interview met Diks verzekeringen er word niets zinnigs gezegd en geen indicatie voor een oplossing voor het verzekeren van een taxi . Slecht geïnterviewd door een slechte interviewer.

Peter Walgreen|19.08.20|22:02

Die verzekeringsman praat wel maar zegt eigenlijk niks.

Ton Van Dalfsen|20.08.20|12:01

@ Peter, Dat doen er veel. Had zo’n werkgever en dat was zo vader zo zoon. Veel praten en niks zeggen. Dat de vader dat deed kon ik mee leven, maar dat de zoon ook dat nog eens ging doen was het voor mij. Over en uit