Carlo Cahn

Carlo Cahn wordt nieuwe directeur KNV

Foto: KNV

Carlo Cahn zal per 1 juni Hubert Andela opvolgen als directeur van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Jantine Vochteloo neemt de functie van secretaris Zorgvervoer en Taxi over.

Cahn werkt sinds september 2013 bij KNV als secretaris van de vereniging Busvervoer Nederland. Deze functie zal hij blijven vervullen. Voordat Cahn bij KNV aantrad was hij werkzaam voor verschillende brancheverengingen, zoals Transport en Logistiek Nederland en de veiligheidsbranche.

KNV-voorzitter Bertho Eckhardt stelt blij te zijn dat Cahn de directeurstaken over zal nemen. “Hij kent onze sectoren van binnen en buiten, heeft een breed netwerk en zorgt voor de continuïteit die onze branches door de coronacrisis op dit moment nodig hebben.”

Vereniging in goede handen

Met het vertrek van Andela kwam ook de secretarisfunctie bij KNV Zorgvervoer en Taxi vrij. Dit zal dus ingevuld worden door Jantine Vochteloo. Volgens Eckhardt kent Vochteloo alle facetten van het zorgvervoer en de taxiwereld tot in de details. “Haar ervaring loopt van het afsluiten van de cao’s tot het kwaliteitsbeleid in de opstapmarkt.” Volgens hem is de vereniging bij haar in goede handen.

Hubert Andela verlaat na zeventien jaar KNV en gaat aan de slag gaan als directeur van brancheorganisatie ZuivelNL. Hij keert hiermee na vele jaren terug naar zijn roots in de landbouw- en levensmiddelensector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Carlo Cahn wordt nieuwe directeur KNV | TaxiPro
Carlo Cahn

Carlo Cahn wordt nieuwe directeur KNV

Foto: KNV

Carlo Cahn zal per 1 juni Hubert Andela opvolgen als directeur van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Jantine Vochteloo neemt de functie van secretaris Zorgvervoer en Taxi over.

Cahn werkt sinds september 2013 bij KNV als secretaris van de vereniging Busvervoer Nederland. Deze functie zal hij blijven vervullen. Voordat Cahn bij KNV aantrad was hij werkzaam voor verschillende brancheverengingen, zoals Transport en Logistiek Nederland en de veiligheidsbranche.

KNV-voorzitter Bertho Eckhardt stelt blij te zijn dat Cahn de directeurstaken over zal nemen. “Hij kent onze sectoren van binnen en buiten, heeft een breed netwerk en zorgt voor de continuïteit die onze branches door de coronacrisis op dit moment nodig hebben.”

Vereniging in goede handen

Met het vertrek van Andela kwam ook de secretarisfunctie bij KNV Zorgvervoer en Taxi vrij. Dit zal dus ingevuld worden door Jantine Vochteloo. Volgens Eckhardt kent Vochteloo alle facetten van het zorgvervoer en de taxiwereld tot in de details. “Haar ervaring loopt van het afsluiten van de cao’s tot het kwaliteitsbeleid in de opstapmarkt.” Volgens hem is de vereniging bij haar in goede handen.

Hubert Andela verlaat na zeventien jaar KNV en gaat aan de slag gaan als directeur van brancheorganisatie ZuivelNL. Hij keert hiermee na vele jaren terug naar zijn roots in de landbouw- en levensmiddelensector.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.