Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev

Taxichauffeur gewond na botsing met graafmachine

Ambulance. Foto ter illustratie.Foto: iStock / Ignatiev

Een taxibus is dinsdagmiddag betrokken geraakt bij een botsing met een graafmachine in Ede. De chauffeur raakte gewond. Er zaten tijdens het ongeval geen passagiers in de bus.

De graafmachine reed met een aanhanger op de Otterloseweg, schrijft lokaal nieuwsplatform Ede Stad. Op de kruising bij de rotonde op de Apeldoornseweg ging het mis. De taxibus kwam van de rotonde en wilde de Otterloseweg opdraaien. Hierbij zagen de voertuigen elkaar waarschijnlijk over het hoofd.

Flinke schade

Een ambulance werd opgeroepen en de bestuurder van de bus werd gecontroleerd. Het is niet duidelijk of de bestuurder naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De schade aan de taxibus is flink en werd daarom afgesleept.

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.