Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo

Man (19) aangehouden voor vernieling taxi en mishandeling chauffeur

Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Byoung Joo

Een negentienjarige man heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Tilburg een taxi vernield en de chauffeur mishandeld. Hoewel de man zich met geweld verzette, slaagden politieagenten er uiteindelijk in om hem aan te houden. 

De politie werd rond 01.40 uur gewaarschuwd dat een taxichauffeur zou zijn geslagen door een klant. Ook zou hij vernielingen hebben aangericht aan de taxi. Toen de eerste agenten ter plaatse waren constateerden zij al snel dat de verdachte niet voor rede vatbaar was. Zo reageerde hij opgefokt en probeerde hij de agent te slaan toen hij hem aansprak.

Inzet van pepperspray

De politie vertelde de man vervolgens dat hij was aangehouden. Dit accepteerde hij niet en begon wild om zich heen te slaan. Een agent kreeg hierbij een harde klap. Uiteindelijk slaagde de politie er na inzet van pepperspray in om de verdachte aan te houden. Momenteel zit hij nog vast vanwege onderzoek.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Man (19) aangehouden voor vernieling taxi en mishandeling chauffeur | TaxiPro
Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo

Man (19) aangehouden voor vernieling taxi en mishandeling chauffeur

Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Byoung Joo

Een negentienjarige man heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Tilburg een taxi vernield en de chauffeur mishandeld. Hoewel de man zich met geweld verzette, slaagden politieagenten er uiteindelijk in om hem aan te houden. 

De politie werd rond 01.40 uur gewaarschuwd dat een taxichauffeur zou zijn geslagen door een klant. Ook zou hij vernielingen hebben aangericht aan de taxi. Toen de eerste agenten ter plaatse waren constateerden zij al snel dat de verdachte niet voor rede vatbaar was. Zo reageerde hij opgefokt en probeerde hij de agent te slaan toen hij hem aansprak.

Inzet van pepperspray

De politie vertelde de man vervolgens dat hij was aangehouden. Dit accepteerde hij niet en begon wild om zich heen te slaan. Een agent kreeg hierbij een harde klap. Uiteindelijk slaagde de politie er na inzet van pepperspray in om de verdachte aan te houden. Momenteel zit hij nog vast vanwege onderzoek.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.