Jan de Wit Group, taxibedrijf, taxi

Jan de Wit Group neemt boekingssysteem Taxiboeken.nl over

De taxidivisie van Jan de Wit Group breidt haar activiteiten verder uit met de overname van het online taxiboekingssysteem Taxiboeken.nl van Transelect uit Aalten. Taxiboeken.nl biedt sinds 2012 landelijk dekkend taxivervoer van en naar treinstations en bevat onder meer een heldere tariefstructuur, afrekening per passagier en het direct online betalen via iDEAL of eenmalige incasso.

Binnenkort wordt Taxiboeken.nl ook beschikbaar voor gebruik met smartphone, waardoor het boeken van een taxi door bijvoorbeeld onderweg zijnde treinreizigers binnen handbereik ligt. Verder wil Taxiboeken.nl haar online concept in Nederland verder doorontwikkelen ten behoeve van zowel de particuliere als zakelijke markt.

Taxivervoer

Jan de Wit Group ziet de overname van Taxiboeken.nl als een volgende stap om haar taxivervoeractiviteiten verder te differentiëren en het aan de markt kunnen aanbieden van een landelijk dekkend netwerk Taxivervoer.

De landelijke dekkingsgraad van Taxiboeken.nl bedroeg vorig jaar 80%. Inmiddels is de dekking uitgebreid met onder meer Amsterdam en Groningen, zodat die nu 87% bedraagt.  Taxiboeken.nl biedt hiermee de hoogste landelijke dekkingsgraad van aanvullend taxivervoer – van en naar de treinstations – voor de treinreiziger.

Taxiboeken.nl

Taxiboeken.nl selecteert haar taxi’s en chauffeurs zodanig dat deze voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria op basis van het NEN-EN-ISO 9001 (2008) Kwaliteitscertificaat en/of het Taxikeurmerk TX-Keur en biedt hiermee Taxivervoer in Nederland waarop de reiziger kan vertrouwen.

Jan de Wit Group – Moving People Since 1923 –  is één van de grotere particuliere all-round personenvervoerbedrijven van Nederland, en dit met een vloot die in 2014 een omvang kent van zo’n 100 luxe touringcars & bussen en ca. 60 taxi’s en minibussen.

Personenvervoer

Jan de Wit Group bedient alle segmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer over de weg en biedt werkgelegenheid aan zo’n 300 medewerkers. Jan de Wit Group is officieel gecertificeerd met het wereldwijd erkende en geaccrediteerde kwaliteitscertificaat, voor het specifieke toepassingsgebied Vervoer van Personen, het NEN-EN-ISO 9001 (2008) Kwaliteitscertificaat en heeft in 2013 een handhavingconvenant afgesloten met de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Jan de Wit Group neemt boekingssysteem Taxiboeken.nl over | TaxiPro
Jan de Wit Group, taxibedrijf, taxi

Jan de Wit Group neemt boekingssysteem Taxiboeken.nl over

De taxidivisie van Jan de Wit Group breidt haar activiteiten verder uit met de overname van het online taxiboekingssysteem Taxiboeken.nl van Transelect uit Aalten. Taxiboeken.nl biedt sinds 2012 landelijk dekkend taxivervoer van en naar treinstations en bevat onder meer een heldere tariefstructuur, afrekening per passagier en het direct online betalen via iDEAL of eenmalige incasso.

Binnenkort wordt Taxiboeken.nl ook beschikbaar voor gebruik met smartphone, waardoor het boeken van een taxi door bijvoorbeeld onderweg zijnde treinreizigers binnen handbereik ligt. Verder wil Taxiboeken.nl haar online concept in Nederland verder doorontwikkelen ten behoeve van zowel de particuliere als zakelijke markt.

Taxivervoer

Jan de Wit Group ziet de overname van Taxiboeken.nl als een volgende stap om haar taxivervoeractiviteiten verder te differentiëren en het aan de markt kunnen aanbieden van een landelijk dekkend netwerk Taxivervoer.

De landelijke dekkingsgraad van Taxiboeken.nl bedroeg vorig jaar 80%. Inmiddels is de dekking uitgebreid met onder meer Amsterdam en Groningen, zodat die nu 87% bedraagt.  Taxiboeken.nl biedt hiermee de hoogste landelijke dekkingsgraad van aanvullend taxivervoer – van en naar de treinstations – voor de treinreiziger.

Taxiboeken.nl

Taxiboeken.nl selecteert haar taxi’s en chauffeurs zodanig dat deze voldoen aan de strenge kwaliteitscriteria op basis van het NEN-EN-ISO 9001 (2008) Kwaliteitscertificaat en/of het Taxikeurmerk TX-Keur en biedt hiermee Taxivervoer in Nederland waarop de reiziger kan vertrouwen.

Jan de Wit Group – Moving People Since 1923 –  is één van de grotere particuliere all-round personenvervoerbedrijven van Nederland, en dit met een vloot die in 2014 een omvang kent van zo’n 100 luxe touringcars & bussen en ca. 60 taxi’s en minibussen.

Personenvervoer

Jan de Wit Group bedient alle segmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer over de weg en biedt werkgelegenheid aan zo’n 300 medewerkers. Jan de Wit Group is officieel gecertificeerd met het wereldwijd erkende en geaccrediteerde kwaliteitscertificaat, voor het specifieke toepassingsgebied Vervoer van Personen, het NEN-EN-ISO 9001 (2008) Kwaliteitscertificaat en heeft in 2013 een handhavingconvenant afgesloten met de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.