Cabman MDT 7inch ingebouwd activiteitenscherm. Foto: Cabman
Vakbeurs

Cabman showt nieuwe boordcomputer tijdens Taxi Expo ’22

De nieuwe Cabman MDT-boordcomputer.Foto: Cabman

Er valt een hoop te beleven tijdens Taxi Expo ’22. Er is onder andere een congres, een netwerkdiner, verschillende workshops en een vakbeurs. Cabman is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Het Tilburgse bedrijf laat daar onder meer haar nieuwe MDT-boordcomputer zien. 

De Cabman MDT is de alles-in-één boordcomputer voor, onder andere, de taxibranche. Het is een compacte oplossing die naadloos aansluit op de dagelijkse werkzaamheden van chauffeurs. De Cabman MDT kan echter meer dan enkel werk- en rusttijden bijhouden. Het apparaat kan ook ritten ontvangen en loosmelden door middel van datacommunicatie. Daarnaast beschikt de MDT over een taximeter en kunnen chauffeurs hierdoor hun werkzaamheden nauwkeurig bijhouden.

Cabman laat de nieuwe taximeter zien op de vakbeurs tijdens Taxi Expo ’22. “Dat wordt onze blikvanger”, legt Sophie de Kok van Cabman uit. “De MDT is ons nieuwste product. Daarnaast laten we ook de MijnRoute App zien. Dat is onze nieuwste app die we hebben ontwikkeld voor het leerlingenvervoer. De bezoekers krijgen een demonstratie van onze producten. Wij willen de mensen meenemen in wat ze van ons kunnen verwachten in de toekomst.”

Iedereen bij elkaar

Voor Cabman is Taxi Expo ’22 meer dan alleen een vakbeurs. “Taxi Expo is voor ons heel belangrijk om onze klanten te zien. Wij vinden het leuk om weer met iedereen bij elkaar te komen. Zo hebben wij een eigen bar. Die is altijd heel erg geliefd bij iedereen. Dit jaar hebben we zelfs ons eigen biertje ontworpen. Dat hebben we gedaan in samenwerking met een Tilburgse brouwerij. Bezoekers kunnen dat biertje uitproberen. Het wordt een gezellige bedoeling”, besluit De Kok.

Registreer jezelf hier voor Taxi Expo ’22.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Cabman showt nieuwe boordcomputer tijdens Taxi Expo ’22 | TaxiPro
Cabman MDT 7inch ingebouwd activiteitenscherm. Foto: Cabman
Vakbeurs

Cabman showt nieuwe boordcomputer tijdens Taxi Expo ’22

De nieuwe Cabman MDT-boordcomputer.Foto: Cabman

Er valt een hoop te beleven tijdens Taxi Expo ’22. Er is onder andere een congres, een netwerkdiner, verschillende workshops en een vakbeurs. Cabman is een van de exposanten die op de beursvloer te vinden is. Het Tilburgse bedrijf laat daar onder meer haar nieuwe MDT-boordcomputer zien. 

De Cabman MDT is de alles-in-één boordcomputer voor, onder andere, de taxibranche. Het is een compacte oplossing die naadloos aansluit op de dagelijkse werkzaamheden van chauffeurs. De Cabman MDT kan echter meer dan enkel werk- en rusttijden bijhouden. Het apparaat kan ook ritten ontvangen en loosmelden door middel van datacommunicatie. Daarnaast beschikt de MDT over een taximeter en kunnen chauffeurs hierdoor hun werkzaamheden nauwkeurig bijhouden.

Cabman laat de nieuwe taximeter zien op de vakbeurs tijdens Taxi Expo ’22. “Dat wordt onze blikvanger”, legt Sophie de Kok van Cabman uit. “De MDT is ons nieuwste product. Daarnaast laten we ook de MijnRoute App zien. Dat is onze nieuwste app die we hebben ontwikkeld voor het leerlingenvervoer. De bezoekers krijgen een demonstratie van onze producten. Wij willen de mensen meenemen in wat ze van ons kunnen verwachten in de toekomst.”

Iedereen bij elkaar

Voor Cabman is Taxi Expo ’22 meer dan alleen een vakbeurs. “Taxi Expo is voor ons heel belangrijk om onze klanten te zien. Wij vinden het leuk om weer met iedereen bij elkaar te komen. Zo hebben wij een eigen bar. Die is altijd heel erg geliefd bij iedereen. Dit jaar hebben we zelfs ons eigen biertje ontworpen. Dat hebben we gedaan in samenwerking met een Tilburgse brouwerij. Bezoekers kunnen dat biertje uitproberen. Het wordt een gezellige bedoeling”, besluit De Kok.

Registreer jezelf hier voor Taxi Expo ’22.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.