Netwerkborrel op Taxi Expo
Registreer nu!

Dit is er te beleven op Taxi Expo ’22

De sfeer zit er goed in tijdens Taxi ExpoFoto: ProMedia/Verkijk

Over anderhalve week is het zover: Taxi Expo ’22. Op 6 oktober komen alle toonaangevende partijen binnen de taxibranche bij elkaar om de belangrijkste zaken binnen de taxisector te bespreken. Zo’n duizend mensen zijn daarbij aanwezig. Er is dan ook veel te beleven.

Zo wordt de dag afgetrapt met een VIP ontbijt voor bestuurders uit de taxibranche. Tijdens dat ontbijt zal regiomanager Hans Bakker spreken over het programma van Beter Aanbesteden. Het ontbijt vindt plaats tussen 08.30 en 09.30 uur. Daarna gaat het Nationaal Congres Contractvervoer ’22 van start.

Nationaal Congres Contractvervoer ’22

Tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer, gaan diverse specialisten met elkaar in gesprek over belangrijke zaken die spelen in het Nederlandse zorgvervoer. Dagvoorzitter Lars Verpalen trapt om 09.30 uur het congres af. Tijdens dat congres zullen er heel wat onderwerpen en sprekers de revue passeren.

Bertho Eckhardt, voorzitter van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), is de eerste spreker die op het podium zijn verhaal zal vertellen. Hij gaat onder andere in op de vraag hoe het chauffeursbestand in de taxibranche weer op peil kan worden gebracht.

Daarnaast zal ook Henk van Gelderen, directeur van het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit (AIM)/Sociaal Fonds Mobiliteit (SFM), op het congres spreken. Hij zal verder ingaan op hoe het doelgroepenvervoer efficiënter kan worden ingericht en hoe de kwaliteit daarvan gewaarborgd kan blijven.

Tot slot is er tijdens het Nationaal Congres Contractvervoer ook voldoende ruimte voor interactie met het publiek. Bezoekers van het congres zullen tijdens meerdere interactiemomenten, regelmatig gevraagd worden naar hun mening en ervaringen over bepaalde onderwerpen. Het congres wordt uiteindelijk afgesloten met een debat over hoe de samenwerking in de branche kan worden verbeterd.

Beursvloer

Taxi Expo zou Taxi Expo niet zijn zonder een vakbeurs. Op de beursvloer staan 35 exposanten die hun nieuwste producten, diensten, technologieën en innovaties laten zien. Zo laat Cabman onder meer haar nieuwste MDT-boordcomputer zien en geeft TRAKSI tijdens een van de vele workshops een demonstratie over hun unieke manier van verzekeren. De beursvloer is tussen 10.00 uur en 18.00 uur geopend.

Taxi Innovatieprijs

Tijdens Taxi Expo ’22 zal ook de Taxi Innovatieprijs worden uitgereikt. Deze prijs is een aantal jaar geleden in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren verder te gaan met innoveren. Dit jaar zijn Inner-Aktie, Cabbit, Blueplates, Acaro en Grid genomineerd voor de felbegeerde prijs. U kunt hier uw stem uitbrengen op een van de genomineerden. De winnaar zal tijdens de gezellige netwerkborrel, die tussen 17.00 uur en 18.00 uur plaatsvindt bekend worden gemaakt.

Netwerkdiner

Taxi Expo ’22 wordt traditiegetrouw afgesloten met een groot netwerkdiner. Want naast een interessante en leerzame dag, is Taxi Expo ’22 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij mensen uit de brede taxisector elkaar kunnen ontmoeten. Hier kunnen de deelnemers en exposanten in een informele setting alle indrukken bespreken die zij gedurende de beurs en het congres hebben opgedaan. Het netwerkdiner vindt tussen 18.30 uur en 22.00 uur plaats in het Van der Valk Hotel Houten.

Aanmelden

Heeft u, net als wij, ook zoveel zin in Taxi Expo ’22 en wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Dat kan! Meld uzelf hier aan en dan zien wij elkaar op 6 oktober tijdens de Taxi Expo in Houten. Tot dan!

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.