Taxi Expo 2019 - 10 oktober 2019 | © Verkijk
Jij komt toch ook?

Deze week is het zover: Taxi Expo ’22

Veel gezelligheid tijdens de netwerkborrel van Taxi Expo.Foto: ProMedia/Verkijk

Taxi Expo ’22 komt steeds dichterbij. Op donderdag 6 oktober komen in Houten alle grote partijen uit de taxibranche bij elkaar om de belangrijkste vraagstukken die spelen in de sector te bespreken en elkaar te ontmoeten. Er is dan ook veel te beleven.

Zo vindt tijdens Taxi Expo ’22 ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Tijdens dit congres gaan verschillende specialisten uit de sector met elkaar in gesprek over belangrijke zaken die spelen in het Nederlandse zorgvervoer. Onder meer KNV-voorzitter Bertho Eckhardt, AIM-directeur Henk van Gelderen en Kenniscentrum Vrijwilligersvervoer zullen aan het woord komen.

Het Nationaal Congres Contractvervoer bevat tevens verschillende interactiemomenten, waardoor de aanwezigen zich kunnen mengen in de discussies die op het podium plaatsvinden. Het congres wordt afgesloten met een debat over hoe de samenwerking in de branche verbeterd kan worden.

Vakbeurs

Uiteraard is er tijdens Taxi Expo ’22 ook een vakbeurs. Op de beursvloer staan 35 exposanten die hun nieuwste producten, diensten, technologieën en innovaties laten zien. Onder andere Cabman, Traksi, TX-Keur, DEXTR, Blueplates, Taxiwerq, Toyota, Cabbit, IIVN, Ford en myPOS zijn op de beursvloer te vinden.

Borrelen

Na het Nationaal Congres Contractvervoer en de vakbeurs is het tijd voor de netwerkborrel. Onder het genot van een drankje wordt er nagepraat over deze leuke, leerzame en informatieve dag. Tijdens deze borrel wordt tevens de winnaar van de Taxi Innovatieprijs bekendgemaakt. Dit jaar zijn Acaro, Cabbit, Blueplates, Inner-Aktie en Grid in de race voor de felbegeerde prijs. Er kan nog steeds worden gestemd.

Diner

We sluiten de dag traditiegetrouw af met een groot netwerkdiner in het Van der Valk Hotel in Houten. Want naast een interessante en leerzame dag, is Taxi Expo ’22 ook een leuk en gezellig samenzijn waarbij mensen uit de brede taxisector elkaar kunnen ontmoeten. Hier kunnen de deelnemers en exposanten in een informele setting alle indrukken bespreken die zij gedurende de beurs en het congres hebben opgedaan.

Dit en nog veel meer is er op 6 oktober, aanstaande donderdag, te beleven in Expo Houten. Daar ben jij toch ook bij? Meld jezelf hier gratis aan voor Taxi Expo ’22.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.