Pixabay - Taxi
Taxiverzekering

‘Met TRAKSI maak je besparing waar’

Foto ter illustratie.Foto: Pixabay/Pexels

TRAKSI is inmiddels al enkele jaren actief in de taxiwereld en verzekert enkele duizenden klanten naar tevredenheid. Maurits Basters van TRAKSI geeft aan dat de schadelast erg laag blijft en dat dit nadrukkelijk komt door de telematica, gecombineerd met de camera’s aan boord. Basters: “Dit is de enige manier om de schadelast en dus de premie laag te houden.”

“Andere verzekeraars beweren dat de premie omlaag kan”, zegt Basters. “Dat kan in de huidige tijd helemaal niet. Kosten van loon en reparatie gaan omhoog, dus premies gaan helemaal niet omlaag. Tenzij je er echt zelf invloed op hebt. En dat heb je bij TRAKSI.”

Geldbesparing

Basters laat weten dat taxichauffeurs zelf heel wat kunt doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. “Zuiniger rijgedrag zorgt bijvoorbeeld voor lager brandstofverbruik en minder slijtage. Zorg dus dat je niet met ‘zware voeten’ in de auto stapt. En met je rijgedrag bepaal je de hoogte van je premie: hoe professioneler je rijdt, hoe lager je premie. Ontdek hoe jij jouw kosten remt op de TRAKSI-website.”

Met goed rijgedrag ben je volgens Basters goed voor de natuur en de eigen portemonnee. Milieubewuster rijden, dus minder brandstof verbruiken, bespaart al snel tientallen euro’s op je premie. Voor mensen met een wagenpark loopt het voordeel al snel op tot honderden euro’s per jaar. “Ook jij als taxichauffeur kunt meehelpen de CO2-uitstoot te verminderen. Kijk op traksi.nl voor meer bespaartips.”

Premievoordeel

TRAKSI beloont professioneel rijgedrag met een eerlijke premie. “We meten je rijgedrag met betrouwbare technologie”, zegt Basters. “Twee camera’s zijn gelinkt aan slimme software die alles bijhoudt. We hebben gemeten dat gemiddeld 80 procent van de taxichauffeurs voorbeeldig rijdt. Zij behalen dus allemaal premievoordeel. 27,4 procent van alle TRAKSI-chauffeurs bespaart op de premie. Bovendien verbeteren zij het imago van de branche met hun rijgedrag.” Waarom zou jij nog te veel betalen voor je taxiverzekering? Ben je benieuwd wat jouw TRAKSI-premie zou worden? Bereken ‘m op de website van TRAKSI.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

‘Met TRAKSI maak je besparing waar’ | TaxiPro
Pixabay - Taxi
Taxiverzekering

‘Met TRAKSI maak je besparing waar’

Foto ter illustratie.Foto: Pixabay/Pexels

TRAKSI is inmiddels al enkele jaren actief in de taxiwereld en verzekert enkele duizenden klanten naar tevredenheid. Maurits Basters van TRAKSI geeft aan dat de schadelast erg laag blijft en dat dit nadrukkelijk komt door de telematica, gecombineerd met de camera’s aan boord. Basters: “Dit is de enige manier om de schadelast en dus de premie laag te houden.”

“Andere verzekeraars beweren dat de premie omlaag kan”, zegt Basters. “Dat kan in de huidige tijd helemaal niet. Kosten van loon en reparatie gaan omhoog, dus premies gaan helemaal niet omlaag. Tenzij je er echt zelf invloed op hebt. En dat heb je bij TRAKSI.”

Geldbesparing

Basters laat weten dat taxichauffeurs zelf heel wat kunt doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. “Zuiniger rijgedrag zorgt bijvoorbeeld voor lager brandstofverbruik en minder slijtage. Zorg dus dat je niet met ‘zware voeten’ in de auto stapt. En met je rijgedrag bepaal je de hoogte van je premie: hoe professioneler je rijdt, hoe lager je premie. Ontdek hoe jij jouw kosten remt op de TRAKSI-website.”

Met goed rijgedrag ben je volgens Basters goed voor de natuur en de eigen portemonnee. Milieubewuster rijden, dus minder brandstof verbruiken, bespaart al snel tientallen euro’s op je premie. Voor mensen met een wagenpark loopt het voordeel al snel op tot honderden euro’s per jaar. “Ook jij als taxichauffeur kunt meehelpen de CO2-uitstoot te verminderen. Kijk op traksi.nl voor meer bespaartips.”

Premievoordeel

TRAKSI beloont professioneel rijgedrag met een eerlijke premie. “We meten je rijgedrag met betrouwbare technologie”, zegt Basters. “Twee camera’s zijn gelinkt aan slimme software die alles bijhoudt. We hebben gemeten dat gemiddeld 80 procent van de taxichauffeurs voorbeeldig rijdt. Zij behalen dus allemaal premievoordeel. 27,4 procent van alle TRAKSI-chauffeurs bespaart op de premie. Bovendien verbeteren zij het imago van de branche met hun rijgedrag.” Waarom zou jij nog te veel betalen voor je taxiverzekering? Ben je benieuwd wat jouw TRAKSI-premie zou worden? Bereken ‘m op de website van TRAKSI.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.