Taxichauffeur mishandeld door niet betalende klant

taxi, meter, betalen

DEN HELDER – De politie heeft zondagochtend rond twee uur bij de taxistandplaats van het NS-station in Den Helder een 36-jarige man aangehouden. De Nieuwedieper wordt verdacht van het mishandelen van een 56-jarige taxichauffeur.

De chauffeur kreeg rond half twee klappen. De verdachte had geen geld bij zich, waarop de chauffeur hem naar een pinautomaat bracht. Toen bleek dat de man niet van plan was iets te betalen en de chauffeur hier iets van zei, werd de man agressief. Hij sloeg de chauffeur meerdere keren in zijn gezicht.

Ook vernielde de man het interieur van de taxi. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.