taxi

Klant mishandelt taxichauffeur en valt in slaap

RIJSWIJK – Een 36-jarige taxichauffeur uit Zoetermeer is maandagochtend door een klant in Rijswijk mishandeld. De politie kreeg rond half 8 een melding binnen van een getuige die een gevecht zag tussen de taxichauffeur en klant. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze de verdachte aan op de bijrijderstoel van de taxi.

De 18-jarige Hagenaar reageerde aanvankelijk nergens op en de agenten alarmeerden voor de zekerheid de ambulance. Plotseling kwam hij weer bij en bleek de jongen niets te mankeren. Hij was echter wel ernstig onder invloed van alcohol. De Hagenaar werd aangehouden voor mishandeling en vernieling van een taxipas. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.