fiets, water

Taxi duwt fietsster in rivier en rijdt door

HAARLEM – Een 13-jarige fietster is donderdagavond de rivier Spaarne in Haarlem ingereden toen ze op de kruising met de Damstraat werd aangereden door een taxi. De Haarlemse kreeg door de botsing een zetje en reed, nadat ze eerst tegen een lantaarnpaal was geknald, het water in.

De taxi stopte even maar reed toen door. Een paar vrouwen die op een terras zaten hebben het meisje uit het water gehaald. Behalve natte kleding lijkt zij verder geen letsel te hebben opgelopen. Haar fiets raakte wel beschadigd. De vrouwen op het terras hebben de situatie voor een deel zien gebeuren.

De politie onderzoekt de precieze toedracht van de aanrijding en is op zoek naar de taxichauffeur. Getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie worden verzocht  dit alsnog te doen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.