taxi

Taxichauffeur wordt aangevallen en rijdt tegen lantaarnpaal

DEN HAAG – Een taxichauffeur botste vrijdagochtend tegen twee uur met zijn auto tegen een verkeerslicht in Den Haag nadat hij wilde vluchten voor een belager.

Aanleiding was een verkeersruzie. Een passagier van een blauwe Ford ging verhaal halen en belaagde de taxichauffeur via het portierraampje. De taxichauffeur trachtte zich van de man te ontdoen door weg te rijden en nam de man al hangend aan het portierraam mee. Dit leidde tot een botsing met het verkeerslicht.

De 48-jarige taxixchauffeur en zijn 20-jarige passagier zijn met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De belager stapte na de botsing weer in de Ford en reed weg. De politie heeft een onderzoek ingesteld en vraagt getuigen om contact op te nemen met de politie via 0900- 8844.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.