taxi, taxichauffeur, ambulance

Taxichauffeur belandt in ziekenhuis na overval

MAASTRICHT – Een taxichauffeur is vrijdagavond in Limburg in het ziekenhuis beland nadat hij klappen kreeg van overvallers die hij in zijn taxi vervoerde.

De drie verdachten waren in Maastricht in zijn wagen gestapt. Toen ze eenmaal onderweg waren op de A79 richting Heerlen bedreigden de mannen de chauffeur en dwongen hem te stoppen. Daarna sloegen ze hem enkele malen in het gezicht. De daders verlieten de taxi zonder buit en stapten over in een Opel met Nederlands kenteken. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De taxi is voor sporenonderzoek door de politie in beslag genomen. De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Mensen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.