taxi

Jongens bedreigen taxichauffeur met schroevendraaier

GOUDA – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag drie jongens aangehouden in Gouda, die ervan worden verdacht een taxichauffeur met een schroevendraaier te hebben bedreigd.

Twee dienstdoende agenten werden rond half drie op het Stationsplein aangesproken door een taxichauffeur. Hij vertelde dat drie jongens tegen de taxi van een collega hadden geschopt. De chauffeur sprak de jongens aan op hun gedrag, waarna ze hem bedreigden met een steekwapen.

Agenten zagen de verdachten niet veel later op de Coolsingel. Er werd een schroevendraaier bij de jongens aangetroffen. Ze zijn alle drie aangehouden voor bedreiging. Het gaat om jongens van 17, 18 en 21 jaar oud uit Gouda.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.