taxi

Mannen plegen brute overval op taxichauffeur

AMSTERDAM – De politie heeft zondagmorgen twee mannen aangehouden die op brute wijze een taxichauffeur hadden overvallen op de Majubastraat in Oost-Amsterdam.

De mannen deden zich bij de chauffeur voor als normale klanten. Nadat ze waren ingestapt en enkele meters hadden meegereden, probeerden ze de chauffeur echter te overvallen. Die wist de taxi te ontvluchten, maar werd even later op straat geschopt en geslagen door de twee mannen.

Het duo ging er met de portemonnee van de chauffeur vandoor, maar kon even later op aanwijzen van een getuige worden aangehouden door de politie. De taxichauffeur hield schaafwonden en blauwe plekken over aan de beroving.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Mannen plegen brute overval op taxichauffeur”

Steven|03.05.10|13:16

Gelukkig dat de politie ze te pakken kon krijgen. Ik hoop dat ze een fikse straf krijgen.