taxirij

Gewapende overval op taxichauffeur in Oldenzaal

OLDENZAAL – Een 23-jarige taxichauffeur is zondagochtend om 5.00 uur overvallen door twee gewapende mannen onder bedreiging van een vuurwapen.

De taxichauffeur reed over de Enschedesestraat in Oldenzaal toen hij bij de bushalte twee mannen zag zwaaien. Omdat hij dacht dat de mannen gebruik wilden maken van de taxi stopte hij en opende zijn raam aan de bijrijderskant. Op dat moment richtte één van de mannen een, op een vuurwapen gelijkend, voorwerp op hem. Hierbij vroeg de onbekende man om geld.

De taxichauffeur heeft de man het geld gegeven. De beide mannen zijn daarna met het geld weggerend. De taxichauffeur is verbouwereerd wegereden naar Enschede waar hij de politie belde.

De daders waren tussen de 25-30 jaar oud en droegen donkere kleding. Één van de dader was iets forser en ongeveer 1.74 meter lang. De andere was tenger en ongeveer 1.77 meter lang.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.