ambulance

Bejaarde passagier taxi gewond bij botsing met lesauto

DEN BOSCH -Een 78-jarige passagier van een taxi is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat een leswagen achterop botste.

De taxi vervoerde de vrouw uit Helvoirt naar het ziekenhuis. Bij het ongeluk waren drie auto’s, waaronder de lesauto en taxi, betrokken. Taxichauffeur Ineke van Rijswijk, bij wie de gewonde vrouw in de taxi zat, zegt in het Brabants Dagblad dat de auto die voor de taxi reed remde voor een rood stoplicht.

“Ik deed dat ook en toen knalde die lesauto vol op mijn taxi.” Rijinstructeur Najib Mrini bevestigt tegen de lokale krant dat het inderdaad zijn schuld was. “Het gebeurde heel snel.”  De bejaarde vrouw zou volgens een ambulancemedewerker last hebben van van haar nek.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.