taxi

Man gooit baksteen tegen taxichauffeur aan

HEERENVEEN – Een taxichauffeur uit Heerenveen heeft vrijdagnacht een baksteen tegen zichzelf en zijn taxi aan gehad. Een 31-jarige man uit Emmeloord gooide de steen naar de klanten van de chauffeur.

De man is opgepakt voor mishandeling en vernieling. Volgens getuigen was de man eerder die avond uit een café aan de Oude Koemarkt gezet omdat hij zich daar vervelend gedroeg. Buiten het café begon de man dreigementen uit te slaan en begon hij een vechtpartij met een aantal mannen.

Hierbij raakte de Emmeloorder licht gewond aan zijn gezicht. Toen de mannen in een taxi weg wilden gaan, gooide hij een baksteen naar de groep. De steen kwam tegen een taxi aan en ketste tegen de rug van een taxichauffeur. Agenten konden de verdachten even later in de Crackstraat aanhouden.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.