TCA,Taxicentrale Amsterdam

AT5 komt met docusoap over Taxicentrale Amsterdam

AMSTERDAM – Vanaf 8 september iedere woensdag op de Amsterdamse zender AT5: De Centrale, een docusoap over het reilen en zeilen bij Taxicentrale Amsterdam.

De afgelopen jaren is de Amsterdamse taxiwereld veelvuldig in het nieuws geweest. De serie laat zien hoe het er op dit moment aan toe gaat in de veelbesproken taxibranche. Vanaf 8 september kan iedereen meeleven met de Amsterdamse taxichauffeurs Henri en Lex en de telefonistes van de centrale.

De opnames van de nieuwe Amsterdamse docusoap zijn inmiddels in volle gang. TCA-directeur Richard van der Veen op de website van AT5: “Een kijkje in de keuken van het grootste straattaxibedrijf van Nederland. Het is belangrijk om af te rekenen met het slechte imago uit het verleden. De serie laat het nieuwe gezicht van TCA in de Amsterdamse taximarkt zien. De Amsterdammer krijgt inzicht in wat hij als consument van TCA mag verwachten.”

De Centrale is vanaf 8 september iedere woensdag te zien op AT5 om 18:44 uur. De zender is in het hele land te bekijken via de diverse digitale televisie-pakketten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.