Politie, overval, taxichauffeur

Opnieuw taxi-overvaller met mes actief in regio Arnhem

ARNHEM – Een taxichauffeur is woensdagavond overvallen in de Paardenbloemstraat in de Arnhemse wijk Malburgen-West. De politie vermoedt dat er geen verband is met een overval op een taxichauffeur in het naburige Rozendaal zondag.

De chauffeur reed woensdagavond een klant van het centrum van Arnhem naar Malburgen. Rond tien uur kwamen ze aan in de Paardebloemstraat. In plaats van te betalen, trok de passagier een mes.

Hij eiste geld van de chauffeur. De man vluchtte met de buit naar de Dovenetellaan. De chauffeur kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. De dader is een donkere man, ongeveer 1,80 meter lang met een opvallend smal gezicht. De overvaller is nog voortvluchtig.

Zondagmiddag werd een taxichauffeur in Rozendaal beroofd en met een mes gestoken. De politie gaat er niet vanuit dat er een verband is tussen beide overvallen, maar noemt het wel opmerkelijk dat zo kort na elkaar twee taxichauffeurs worden overvallen.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.