taxi, taxichauffeur, overval, geweld

Taxichauffeur uit Arnhem verzint eigen overval

ARNHEM – De politie heeft maandag een 26-jarige Arnhemse taxichauffeur aangehouden. De man zou een ‘overval’ op zijn taxi in scene hebben gezet.

De man meldde zich op zondag 4 oktober bij de politie met de mededeling dat hij op een parkeerplaats langs de Schelmseweg in Rozendaal door twee mannen was beroofd en verwond met een mes. De ‘overvallers’ zouden geld hebben meegenomen.

De man heeft bekend het geld van zijn werkgever te hebben verduisterd en valse aangifte te hebben gedaan. Kort na deze ‘overval’ vonden in Arnhem nog drie gewapende overvallen op taxichaufeurs plaats. De politie zegt nog druk bezig te zijn met het onderzoek naar die berovingen.

Lees ook: Vierde overval op taxichauffeur in korte tijd in Arnhem

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.