taxi, overval, taxichauffeur, veiligheid

Vierde overval op taxichauffeur in korte tijd in Arnhem

ARNHEM – Voor de vierde keer in korte tijd is in Arnhem een taxichauffeur overvallen. De politie neemt de zaak hoog op en heeft een team van vijf rechercheurs op de overvallen gezet. Zij zijn op zoek naar getuigen.

Volgens het slachtoffer ging het om een ongeveer 30-jarige man met een Noordafrikaans of Zuid-Europees uiterlijk met lang zwart haar. De man zou een bruine trui gedragen hebben en zijn weggerend in de richting van de Akkerstraat.

Signalement

Telkens verschillen de signalementen van de daders. De overvaller die donderdag toesloeg, was van Noord-Afrikaanse of Zuid-Europese afkomst. Woensdag betrof het twee blanke daders die ook met een vuurwapen dreigden. In Malburgen betrof het één donkere man. Van de Rozendaalse overval is geen signalement bekend. Ook hier werd met een mes gedreigd.

Omdat de signalementen, de aantallen en de gebruikte wapens verschillen ziet de politie niet direct een verband tussen de overvallen.

Lees ook: Derde overval op Arnhemse taxi binnen twee weken

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.