taxi, taxichauffeur, beroving

Groningse taxichauffeur beroofd van auto en portemonnee

GRONINGEN – Een 41-jarige taxichauffeur uit Groningen is vrijdagnacht beroofd van zijn autosleutel en geld.

De daders, twee mannen, stapten op de Grote Markt in de taxi en wilden naar Selwerd in Groningen worden gebracht. In de Elzenlaan aangekomen werd de chauffeur beetgepakt en moest hij zijn geld en autosleutel afstaan.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer kunnen vertellen over de berovers. Het gaat om twee blanke mannen, van 1.75 tot 1.80 meter lang. Een van de mannen heeft blond tot rossig achterover gekamd haar. Hij droeg een zwarte wollen halflange jas en vermoedelijk een donkere spijkerbroek.

De andere man is kalend met nog wat haargroei aan de zijkant van zijn hoofd en heeft een gezet postuur. Hij droeg een grijsachtige trainingsjas met zwart geruite opdruk en een lichtblauw gebleekte spijkerbroek.

Later op de avond werd een man aangehouden. Hij voldeed aan het signalement, maar had niets met de zaak te maken.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.