camerabeelden, politie, taxi, moord

Politie bekijkt camerabeelden na moord op taxichauffeur

TILBURG – De politie in Tilburg gaat de beelden van diverse camera’s in de stad bestuderen, na de moord op een taxichauffeur in regio Tilburg. Het gaat om een groot onderzoek dat enige tijd kan duren.

Door de beelden op te vragen bij diverse bedrijven, zoals tankstations hoopt de politie meer over de daders te weten te komen en de route die de taxi heeft gereden. Ook camerabeelden van de taxistandplaats worden bestudeerd, zo meldt Omroep Brabant.

De dood van de 37-jarige chauffeur zorgt in Tilburg voor onrust in de taxiwereld. Het slachtoffer werd zaterdagochtend dood aangetroffen in een sloot aan de Duinlaan in Kaatsheuvel.

Volgens collega’s van de taxichauffeur zouden er die nacht drie mannen in Tilburg in zijn taxi zijn gestapt. In Kaatsheuvel zouden ze weggelopen zijn zonder te betalen. De taxichauffeur ging achter de mannen aan, waarna de drie mannen de chauffeur zouden hebben vermoord.

Lees ook: Vijftien tips in zaak dode taxichauffeur Tilburg

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.