vuurwapen, pistool, taxi

Politie: Tilburgse taxichauffeur werd doodgeschoten

KAATSHEUVEL – De 37-jarige Tilburgse taxichauffeur die zaterdag dood werd aangetroffen in Kaatsheuvel is door vuurwapengeweld om het leven gebracht. Dat heeft sectie uitgewezen, zo heeft de politie maandag bekend gemaakt.

De politie had al gezegd dat vermoedelijk sprake was van een misdrijf. Door hoeveel kogels hij is geraakt en met wat voor wapen er is geschoten, wil de politie niet bekendmaken.

Het slachtoffer werd zaterdag tegen 08.00 uur op de Duinlaan aangetroffen, waarna 25 rechercheurs op de zaak werden gezet. Gasten van naburige campings en omwonenden zijn bevraagd over de vrijdagavond en -nacht. Zeker vijftien mensen hebben informatie aangedragen. De politie is nog op zoek naar getuigen en onderzoekt ook camerabeelden.

Lees ook: Politie bekijkt camerabeelden na moord op taxichauffeur

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.