taxi, taxichauffeur, Amsterdam

Video: Taxichauffeur steekt man neer in Amsterdam

AMSTERDAM – Een taxichauffeur heeft zaterdagavond laat op de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam een man gestoken. Het incident gebeurde toen het slachtoffer met twee anderen op de rijbaan liep en de taxi van achteren kwam aanrijden.

Volgens de politie ontstond een woordenwisseling, gevolgd door een vechtpartij waarbij de bestuurder met een nog onbekend scherp voorwerp toesloeg, bevestigde een woordvoerder een bericht op de website van de lokale tv-zender AT5.

Het drietal vluchtte daarop naar een nabijgelegen hotel. De taxichauffeur ging er vandoor. Volgens de politiewoordvoerder is het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis, het letsel lijkt mee te vallen.

Bekijk de uitzending van AT5:

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.