taxi, taxichauffeur

Drietal mannen mishandelt taxichauffeur in Katwijk

KATWIJK – Drie mannen hebben maandagochtend een taxichauffeur mishandeld in Katwijk. Ze zijn aangehouden door de politie.

De mannen, van 20 en 22 jaar oud, waren met zijn vieren op het Palaceplein in Noordwijk in de taxi gestapt om zich naar Katwijk te laten brengen. Hierbij hadden ze met de chauffeur afgeproken van tevoren te betalen en uit te stappen op de Biltlaan.

Eenmaal daar aangekomen stapte maar één van de passagiers uit. De andere drie wilden, tegen de afspraak in, naar de Zanderij worden gereden. De chauffeur antwoordde dat dit niet de afspraak was. Hij wilde wel doorrijden naar het Bosplein en stopte daar rond 03.25 uur.

De drie mannen scholden hem uit waarna de chauffeur uitstapte en de portier opendeed. Eén man gaf hem vervolgens een kopstoot en de ander sloeg hem meerdere malen in het gezicht. De drie agressievelingen gingen er vervolgens snel vandoor.

Zij konden later alsnog worden aangehouden dankzij de opgegeven getuigenverklaring. De chauffeur heeft aangifte gedaan.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.